Macarrons de la Bea

Estàndard

Ingredients:
(per 8 persones)
–       600 g de macarrons
–       500 g de carn picada
–       400 g de tomàquet triturat
–       2 cebes
–       6 talls de pernil serrà
–       1 llauna de paté
–       200 g de formatge ratllat
–       Mantega
–       Oli d’oliva
–       Sal
–       Sucre

 

Elaboració:

– Tallem la ceba en juliana ben petita

– Posem oli a la paella, l’escalfem i sofregim la ceba a foc mig remenant de tant en tant.

– Salpebrem la carn.

– Quan la ceba comenci a estar rossa li afegim la carn picada.

– Quan la carn estigui feta, hi afegim el paté, el pernil tallat a trossets i el tomàquet amb una mica de sal i sucre.

– Mentrestant posem una olla amb aigua a bullir per coure-hi els macarrons. Fem la pasta com digui el paquet.

– Posem el forn a preescalfar a 200º amb la funció de gratinar.

– Quan estiguin fets ho barregem amb la carn i el tomàquet.

– Posem els macarrons a la plata del forn. Hi posem per sobre uns quants dauets de mantega escampats i per damunt de tot el formatge ratllat.

– Ho enfornem i ho deixem uns 5 minuts, fins que veiem que el formatge està fos.

Anuncis

One response »

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s