Roques del desert

Estàndard

Ingredients:
(per a 8 persones )
–       250 g de xocolata de fondre
–       200 g de cereals (corn flakes o special K)
 

Elaboració:

– Desfem la xocolata al bany maria en un caçó gran.

– Quan la xocolata estigui desfeta apaguem el foc i hi afegim els cereals.

– Remenem bé per tal que quedin ben arrebossats.

– Estirem un paper vegetal damunt el marbre de la cuina.

– Amb una cullera anem fent muntanyetes de cereals de la mida d’una nou damunt del paper. Tendeixen a aixafar-se i quedar planes, per això hem de procurar fer el màxim de muntanyeta possible.

– Ho deixem refredar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s