Truita de faves i calçots

Estàndard

Ingredients
(per 8 persones)
-1 kg de faves amb pell
-1 manat de calçots
-12 ous
-Oli d’oliva
-Sal

Elaboració

-Pelem les faves. Aprofitem totes les beines que siguin tendres i les tallem a trossets.

-Rentem els calçots i els tallem a rodanxes.

-Posem les faves i les beines a sofregir a foc mig. Quan estiguin a mig fer hi afegim els calçots.

-Ho salem quan ja estigui cuit.

-Batem els ous, els salem i hi afegim les verdures.

-Preparem la pella per la truita amb poc oli i a foc mig. Quan estigui calent, abaixem a foc mig i incorporem la barreja.

-Ho deixem coure fins que qualli, movent de tant en tant per què no s’enganxi al fons.

-Quan la truita ja hagi quallat, la girem per què es cogui per l’altra banda.

-Li fem més o menys voltes depenent de com volem que ens quedi de cuita per dins.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s