Torrijas

Estàndard

Ingredients
(per 8 persones)
– 2 barres de pa sec
– ¾ de litre de llet (aprox.)
– 4 ous
– 100 g de sucre
– La pell d’una llimona
– Una branca de canyella
– Oli de gira-sol

Elaboració

– Posem a escalfar la llet amb la pell de la llimona sencera i, si en tenim, una branca de canyella. Ho deixem infusionar per què la llet agafi els sabors.

– Tallem el pa a llesques una mica gruixudes.

– Suquem les llesques amb la llet. Depenent de com estigui de sec el pa absorbirà més o menys llet. Hem de vigilar que no se’ns estovi excessivament.

– Arrebossem les llesques de pa amb l’ou batut.

– Les fregim amb oli de gira-sol ben calent i, al treure-les, les deixem damunt de paper absorbent per eliminar-ne l’excés d’oli.

– Per acabar, les arrebossem amb el sucre per les dues cares.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s