Pollastre arrebossat amb sèsam

Estàndard


Ingredients
(per 8 personas)
-16 filets de pit de pollastre (o 2 per persona)
-2 ous
-Farina de galeta (pa ratllat)
-Sèsam
-Sal
-Pebre
-Oli de gira-sol

Elaboració

-Salpebrem els filets de pollastre.

-En un plat pla barregem la farina de galeta amb el sèsam. La quantitat la calcularem a ull i anirem fent més barreja a mida que la necessitem.

-Batem els ous i els salem una mica.

-Per arrebossar la carn: primer la suquem per les dues bandes en l’ou batut i després la dipositem damunt la farina de galeta, pressionem una mica amb els dits i fem el mateix per l’altra cara.

-Posem un dit d’oli de gira-sol en una paella i ho escalfem a foc fort.

-Fregim els talls a foc fort i li donem la volta quan estiguin daurats.

-En treure’ls de la paella els posem damunt d’un paper de cuina perquè perdin una mica d’oli.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s