Pèsols amb carxofa

Estàndard


Ingredients
(per a 8 persones)
-600 g de pèsols
-6 carxofes
-2 cebes
-150 g de pernil salat
-Oli d’oliva
-Sal

Elaboració

-Pelem les cebes i les tallem a dauets molt petits.

-Tallem el pernil a trossets petits.

-Traiem les fulles exteriors de la carxofa fins quedar-nos amb el cor.

-Tallem el cor a quarts i traiem els pèls de l’interior. Després tallem cada quart per la meitat.

-Sofregim la ceba en una cassola a foc mig.

-Quan la ceba comenci a estar transparent hi afegim la carxofa, ho salem una mica, i ho deixem coure a foc suau amb la cassola tapada.

-Quan la carxofa estigui una mica tendra, hi afegim el pernil, li donem quatre voltes, i hi afegim els pèsols.

-Hi posem una miqueta d’aigua i ho deixem uns 5 minutets al foc amb la cassola tapada.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s