Daus de xocolata

Estàndard

Ingredients
(per 8 personas)
-180 g de farina
-225 g de sucre
-4 ous
-170 g de xocolata en pols
-200 g de mantega
-Una mica de sucre glas

Elaboració

-En un caçó petit posem la mantega a foc lent per què es vagi fonent.

-En un bol gran barregem la farina i el sucre.

-Hi afegim els ous i ho remenem bé.

-Posem el forn a escalfar a 200º.

-Quan la mantega estigui líquida, encara a foc fluix anem incorporant poc a poc la xocolata en pols, remenant amb una cullera de fusta i vigilant que no s’enganxi del fons.

-Afegim la xocolata desfeta a la massa i ho remenem bé.

-Pintem un motllo amb mantega i hi posem la massa.

-El posem al forn durant 25 minuts.

-Apaguem el forn i deixem el pastís a dins uns 10 minuts més.

-El deixem refredar.

-Quan estigui fred el decorem amb una mica de sucre glas per damunt i el tallem a daus.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s