Magdalenes de carbassa

Estàndard

magdalenes de carbassa p

Ingredients
(per 8 persones)

– 230 g de farina
– 2 ous
– 100 ml d’oli d’oliva
– 180 g de carbassa
– 60 g de nous
– 2 culleradetes de llevat en pols
– 1 culleradeta de canyella
– ½ culleradeta de nou moscada

Elboració

– Un pessic de sal

– Pelem la carbassa i la tallem a dauets molt petits.

– La posem a bullir 5 minuts.

– En un bol barregem la farina, la canyella, el llevat, la sal i la nou moscada.

– En un altre bol batem els ous amb el sucre fins que obtinguem una textura cremosa i de color blanc. En aquest moment hi afegirem l’oli.

– A continuació hi ajuntem la carabassa i la barreja que hem fet amb els altres ingredients.

– Posem el forn a escalfar a 180º.

– Pintem els motllos amb oli d’oliva.

– Els col·loquem damunt la plata del forn i els omplim fins una mica més de la meitat.

– Ho enfornem i ho deixem coure uns 20 minuts. Les anem controlant i abans de treure-les hi clavem un escuradents per saber si s’han cuit bé per dins, si l’escuradents surt net, ja les podem treure.

– Les decorem amb una nou damunt de cada magdalena.180 g de sucre morè.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s