Porrusalda

Estàndard

porrusalda p

Ingredients
(per 8 persones )
6 porros
 – 2 manats d’alls tendres
– 600 g de bacallà dessalat
– 10 patates
– Oli d’oliva
– Pebre vermell
– Sal

Elaboració

-Treiem la pell del bacallà i el tallem a trossos.

-Posem els trossos de bacallà en una olla amb aigua freda i la posem al foc. L’aturem quan arrenqui el bull.

-Traiem els trossos de bacallà i els reservem. Reservem també l’aigua de la cocció.

-Mentrestant rentem els porros i els alls tendres.

-Els tallem longitudinalment en dues meitats i després a trossets.

-Pelem les patates i les tallem a trossos mitjans. Ho farem trencant els trossos abans d’acabar-los de tallar amb el ganivet.

-Posem oli en una cassola ampla i ofeguem els porros i els alls tendres.

-Al cap d’uns minuts hi afegim les patates.

-Hi donem un parell de voltes i hi afegim el caldo de coure el bacallà. El tastem i rectifiquem de sal.

-Ho deixem coure a foc lent amb la cassola tapada fins que la patata estigui tova.

-A l’últim moment hi afegim el bacallà i el pebre vermell

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s