Crispetes dolces

Estàndard

crispetes dolces p

Ingredients:
(Per a 8 persones)
– 400 g de blat de moro
– 150 g de sucre
– Aigua
– Oli d’oliva

Elaboració:

– Farem les crispetes en tres vegades. Per cada tanda preparem una tercera part del blat de moro, 50 g de sucre i una mica d’aigua.

– Posem el blat de moro en una cassola amb un raig d’oli. Ho remenem fins que tots els grans quedin mullats d’oli.

– Hi afegim el sucre i l’aigua i ho remenem tot bé.

– Posem el foc mig-alt i anem remenant constantment a bon ritme. S’anirà espesseïnt el caramel i tots els grans s’aniran escalfant alhora.

– Quan veiem que els grans de blat de moro es comencen a tornar de color més claret i es fan una mica més grans, baixem el foc i ho seguim remenant un minutet més.

– Posem la tapa i tornem a pujar el foc.

– Quan pugui el ritme al que peten les crispetes, comencem a sacsejar la paella, també fent moviments de dalt cap a baix.

– Quan baixi el ritme de les crispetes, aturem el foc.

– Esperem a tocar-les a que s’hagin refredat, ja que el caramel crema molt!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s