Coca de seitons

Estàndard

coca de seitons p


Ingredients:
(Per a 8 persones)
– 1 massa d’empanada
– 16 seitons
– 3 cebes
– 5 tomàquets
– 2 grans d’all
– 50 g d’olives negres d’Aragó
– Oli d’oliva
– Sal
– Sucre

 Elaboració

– Pelem les cebes i les tallem a rodanxes primetes.

– Les ofeguem en una paella a foc lent.

– Tallem els alls ben petits i els afegim a la paella quan la ceba estigui a mig fer.

– Ratllem els tomàquets i els afegim quan la ceba ja estigui cuita. Hi posem sal i sucre i el deixem fer uns 15 minuts.

– Mentrestant treiem el pinyol de les olives, les tallem pel mig i les afegim al sofregit.

– Rentem els seitons treient el cap i les espines. Els salpebrem.

– Posem el forn a escalfar a 200º.

– Posem la massa d’empanada damunt la plata del forn. Hi posem per sobre el sofregit i repartim per damunt els seitons.

– Posem la coca al forn  i la coem durant uns 15-20 minuts o fins que veiem que la massa està daurada.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s