Amanida de pisos

Estàndard

ImatgeIngredients:
(Per a 8 persones)
– 4 tomàquets
– 4 patates mitjanes
– 8 ous
– 8 llaunes petites de tonyina (o 4 grans)
– 1 ceba
– Salsa de soja
–  Oli d’oliva
– Sal
– Pebre

Elaboració:

– Rentem les patates i les posem a bullir amb pell en aigua amb sal. Es fan en uns 20 minuts.

– Posem els ous a bullir. Per fer ous durs hem de posar els ous en l’aigua freda i amb sal i, una vegada hagi arrencat el bull, deixar-los fer durant uns 10 minuts.

– Tallem la ceba a daus petits i la posem en un bol amb un bon raig de salsa de soja, oli, pebre i una mica de sal. La deixem macerar mentre preparem la resta del plat.

– Rentem els tomàquets i els tallem a rodanxes.

– Llencem l’oli de la tonyina.

– Quan els ous estiguin fets els pelem i els tallem a rodanxes.

– Quan les patates estiguin fetes les deixem refredar una mica, les pelem i les tallem a rodanxes.

– Muntem l’amanida damunt de cada plat (carmanyola) fent capes:

  • Patata
  • Ou
  • Tomàquet
  • Tonyina
  • Ceba amb el suquet
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s