Guisat de sípia amb patates i pèsols

Estàndard

IMG-20140128-WA0003

Ingredients:
(per a 8 persones)
–  5 sípies
– 1 kg de patates
–  600 g de pèsols
– 1 litre de brou de peix
– 2 cebes
– 4 grans d’all
– Tomàquet triturat
– Oli d’oliva
– Sal

 Elaboració:

– Tallem la ceba ben petitona i la posem a sofregir a la cassola amb una mica d’oli d’oliva.

– Mentrestant tallem la sípia i esmicolem l’all.

– Quan la ceba comenci a estar rossa, hi afegim la sípia i l’all, ho salem i hi aboquem el tomàquet.

– En un caçó posem el brou de peix a escalfar.

– Pelem les patates i les esberlem.

– Afegim a la cassola les patates i el brou calent.

– Ho deixem coure a foc baix fins que veiem que les patates estan tendres.

– A l’últim moment hi afegim els pèsols.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s