Flam de coco

Estàndard

IMG-20140128-WA0007

Ingredients:
(per a 8 persones)

–  125 g de coco ratllat
–  1 llauna petita de llet condensada
 – 4 ous
– Caramel líquid

Elaboració:

– En un bol separem els rovells d’ou.

– Hi afegim la llet condensada i aigua (una mesura de la llauna de llet condensada)

– A banda, batem les clares a punt de neu.

– Afegim a la barreja les clares muntades i 100 g del coco ratllat i ho remenem. Reservem la resta del coco per decorar el flam.

– Posem el forn a escalfar a 180º

– Posem caramel al fons de la flamera.

– Posem la preparació dins les flamera amb molta cura, ja que hem d’aconseguir que no es barregi amb el caramel. Ho podem fer amb un cullerot i fent caure el líquid damunt d’una cullera del revés, així el raig cau amb suavitat per la vora de la flamera i no es barreja amb el caramel.

– Agafem una plata que pugui anar al forn (tipus motllo de pastís o safata de vidre) i hi posem dos dits d’aigua.

– Hi col·loquem el flam, que es farà al forn al bany maria.

– Ho enfornem i el deixem fer a poc a poc durant uns 40 min.

– Per saber si està fets també ho podem fer amb el sistema de l’escuradents.

– Per treure-ho del forn hem d’anar amb molt de compte ja que l’aigua crema.

– Donem la volta al flam i el decorem amb el coco ratlllat que havíem reservat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s