Amanida d’escarola

Estàndard

IMG-20140128-WA0008

Ingredients:
(per a 8 persones)
– 1 escarola gran
–  200 g de figues seques
– 100 g de nous
– 6 tomàquets de penjar
– 4 pastanagues
– 2 pomes
– Sal
– Pebre
– Oli d’oliva
– Vinagre de mòdena

Elaboració

– Rentem l’escarola i la tallem a trossos petits.

– La posem en un bol i hi afegim les figues tallades a trossets petits i les nous esmicolades.

– Ratllem els tomàquets i les pastanagues i ho afegim a l’amanida.

– Hi afegim les pomes pelades i tallades a dauets.

– Ho amanim amb oli, vinagre, sal i un polsim de pebre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s