Galetes de figues i sèsam

Estàndard

galetes de figues i sèsam 1 p

Ingredients:

– 280 g de figues seques
– 125 g de mantega
– 230 g de sucre
– 1 ou
– 150 g de farina
– 1 culleradeta de cafè de canyella en pols
– 2 cullerades de llet
– 125 g de flocs de civada
– 120 g de llavors de sèsam torrades
– Un pessic de sal

Elaboració:

– Deixem les figues en remull mentre preparem la resta.

– Posem la mantega uns segons al microones fins a tenir-la en pomada.

– Batem la mantega amb el sucre, afegint-lo poc a poc.

– Hi afegim l’ou i la farina tamisada.

– Hi afegim el pessic de sal, la canyella, la llet, els flocs de civada i el sèsam.

– Triturem les figues amb la batedora i les afegim a la massa.

– Posem el forn a escalfar a 180º.

– Posem paper vegetal damunt la plata del forn i amb una cullera anem fent muntanyetes amb la massa.

– Ho enfornem i ho deixem coure uns 15 minuts.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s