Pastís d’endívies

Estàndard

pastís d'endívies p

Ingredients:
(per a 8 persones)
– 10 patates grosses
– 8 endívies
– 8 llesques de pernil dolç
– 8 llesques de formatge gouda
– Formatge ratllat
– Sal
– Oli d’oliva

Elaboració:

– Pelem les patates, les tallem petites i les posem a bullir.

– En una altra cassola bullim les endívies senceres durant 20 minuts.

– Quan tinguem la patata bullida l’aixafem afegint-hi una mica de sal i d’oli fins a fer-ne un puré.

– Amb la meitat d’aquest puré omplim el fons d’una plata de forn.

– Damunt hi col·loquem les endívies que primer haurem embolicat amb una llesca de formatge i després amb una de pernil.

– Cobrim les endívies amb la resta del puré de patata.

– Hi posem el formatge ratllat per damunt i ho posem al forn a 180º uns 10 minuts.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s