Crestetes de tonyina

Estàndard

crestetes de tonyina p
Ingredients:
(per a 8 persones)
– 2 paquets de massa de crestes
– 4 llaunes de tonyina
– 2 ous
– 1 pot d’olives sense pinyol
– 1 llauna de pebrots del piquillo
– Oli de gira-sol

Elaboració:

– Posem els ous a bullir. Per fer-los gastant menys energia els posem en un caçó amb aigua freda, el posem al foc amb la tapa i, quan arrenqui el bull, apaguem el foc i ho deixem dins l’aigua i tapat entre 13 i 15 minuts.

– En un bol barregem la tonyina esmicolada, el pebrot tallat a trossets petits, les olives tallades a rodanxes i els ous durs ratllats.

– Farcim les masses de cresteta amb aquesta barreja i les tanquem amb l’ajuda d’una forquilla.

– En una paella posem un dit d’oli de gira-sol i fregim les crestes a foc fort. Amb compte perquè es fan molt ràpid.

– Quan les traiem les deixem damunt d’un plat amb paper per què perdin l’excés d’oli.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s