Crestetes de tonyina

Estàndard

crestetes de tonyina p
Ingredients:
(per a 8 persones)
– 2 paquets de massa de crestes
– 4 llaunes de tonyina
– 2 ous
– 1 pot d’olives sense pinyol
– 1 llauna de pebrots del piquillo
– Oli de gira-sol

Elaboració:

– Posem els ous a bullir. Per fer-los gastant menys energia els posem en un caçó amb aigua freda, el posem al foc amb la tapa i, quan arrenqui el bull, apaguem el foc i ho deixem dins l’aigua i tapat entre 13 i 15 minuts.

– En un bol barregem la tonyina esmicolada, el pebrot tallat a trossets petits, les olives tallades a rodanxes i els ous durs ratllats.

– Farcim les masses de cresteta amb aquesta barreja i les tanquem amb l’ajuda d’una forquilla.

– En una paella posem un dit d’oli de gira-sol i fregim les crestes a foc fort. Amb compte perquè es fan molt ràpid.

– Quan les traiem les deixem damunt d’un plat amb paper per què perdin l’excés d’oli.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s