Crêpes de plàtan

Estàndard
crêpes de plàtan
Ingredients:
(per a 8 persones)
– 400 g de farina
– 4 ous
– ½ l de llet
– 4 cullerades soperes de sucre
– Un pessic de sal
– 2 cullerades de mantega
– 1 culleradeta de sucre de vainilla
– 3 plàtans
 

Elaboració:

– Barregem la farina amb el sucre, el sucre de vainilla i el pessic de sal.

– Hi afegim els ous i la mantega fosa i ho remenem bé.

– Hi anem afegint la llet a poc a poc.

– Si cal, passem la massa per la batedora per obtenir una crema homogènia.

– Preparem la paella a foc fort i hi desfem una mica de mantega.

– Amb un cullerot agafem una mica de la massa i la posem ben escampada a la paella.

– El deixem fer durant un minut i li donem la volta. El deixem fer un minut més per l’altra cara i el treiem.

– Anem repetint la mateixa operació per fer cada crêpe, pintant la paella amb mantega cada vegada.

– Tallem els plàtans a rodanxes ben fines.

– Quan tinguem els crêpes fets hi posem unes quantes rodanxes de plàtan al mig i els pleguem.

Deixa un comentari