Hamburguesa casolana

Estàndard
hamburguesa casolana
Ingredients:
(per a 8 persones)
– 8 panets d’hamburguesa
– 1 kg de carn picada de vedella
– 4 ous
– 2 cebes
– 1 enciam
– 3 tomàquets
– 8 llesques de formatge cheddar o gouda
– Farina de galeta
– Oli d’oliva
– Sal
– Pebre
– Ketchup
– 2 cullerades de mostassa

Elaboració:

Les hamburgueses:

– Trinxem la ceba ben petitona i la sofregim.

– Barregem la carn picada amb l’ou, la mostassa, la sal i el pebre i ho barregem bé. Hi anem afegint farina de galeta fins que quedi una pasta ben enganxada.

– Hi afegim la ceba cuita i la barregem bé amb la carn.

– Dividim la carn en 8 trossos. Amb cada tros fem una bola i després l’aixafem fins donar-li forma d’hamburguesa.

– En una paella amb poquíssim oli fem les hamburgueses.

Muntem les hamburgueses:

– En una altra paella sense gens d’oli torrem una mica els panets per la part interior.

– Rentem i tallem les fulles d’enciam.

– Tallem els tomàquets a rodanxes.

– Muntem les hamburgueses posant:

– Una mica d’enciam

– Tomàquet

– L’hamburguesa

– El tall de formatge

– Més enciam

– Ketchup

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s