Cóc ràpid

Estàndard
cóc ràpid
Ingredients:
(per a 8 persones)
– ¼ de kg de sucre
– ½ kg de farina
– ½ litre de llet
– ¼ de litre d’oli
– 3 ous
– 1 llimona
– 2 sobres de llevat químic

 

Elaboració:

– Ratllem la pell de la llimona.

– Apartem 4 cullerades soperes de sucre que farem servir al final per empolsar el cóc.

– En un bol batem els ous i hi afegim la llet, l’oli i el sucre. Ho barregem bé i hi afegim la llimona ratllada.

– Posem el forn a escalfar a 190º.

– Hi incorporem la farina de mica en mica i ho remenem fins que quedi una pasta fina i sense grumolls.

– Hi afegim el llevat i ho remenem durant uns cinc minuts més.

– Pintem amb oli la plata del forn i hi aboquem la massa.

– Ho enfornem durant uns 20-30 minuts. És molt important que no obrim el forn fins al final per tal que el cóc pugi.

– Un cop desenfornat i encara calent, hi tirem per damunt el sucre que hem reservat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s