Galetes en espiral

Estàndard

Ingredients:
(per a 8 persones)
Massa blanca
– 125 g de mantega
– 125 g de sucre
– 1 culleradeta de sucre de vainilla
– 1 rovell d’ou
– 175 g de farina
Massa de xocolata
– 125 g de mantega
– 125 g de sucre
– 1 rovell d’ou
– 165 g de farina
– 30 g de cacau en pols

 

Elaboració:

– Preparem les quantitats que necessitem de cada ingredient.

– Preparem per separat les dues masses de la següent manera:

– Batem la mantega en pomada, hi afegim el sucre i ho barregem fins que ens quedi una mescla uniforme.

– Hi afegim el rovell de l’ou batut i la farina. Tornem a remenar fins que ens quedi una massa homogènia.

– A la massa de xocolata hi afegim el cacau en pols.

– Si les masses estan massa toves per poder-les manipular amb el corró, les deixem reposar uns minuts a la nevera.

– Amb l’ajuda d’un corró estirem per separat les dues masses fins formar uns rectangles d’uns 20 x 30 cm.

– Posem una massa damunt de l’altra i les anem enrotllant pel costat més curt fins formar un cilindre.

– Deixem reposar el cilindre de massa a la nevera o al congelador fins que agafi una consistència més dura.

– Posem el forn a escalfar a 180º.

– A continuació, anem tallant el cilindre a rodanxes amb un ganivet.

– Posem paper de forn damunt la plata, i hi distribuïm les galetes. Hem de deixar espai entre ells, ja que augmenten de mida durant la cocció.

– Les enfornem durant uns 15-18 minuts, fins que comencin a agafar color daurat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s