Broquetes de pollastre amb salsa de iogurt

Estàndard
Ingredients: 
(per a 8 persones)
Per les broquetes
– 600 g de pit de pollastre sencer (sense filetejar)
– 4 alvocats verds
– 30 tomàquets cherry
Per l’adob
– 4 grans d’all
– 4 culleradetes de pebre vermell dolç
– 4 culleradetes de pebre negre
– 4 cullerades de vinagre de jerez
– 8 cullerades d’oli d’oliva
– Sal
Per la salsa
– 2 iogurts
– 1 cogombre
– 50 ml de llet
– Oli de girasol

 

Elaboració:

L’adob

– En un morter triturem l’all, el pebre negre i la sal i ho aixafem bé.

– Hi afegim el pebre vermell i ho remenem.

– Anem afegint l’oli a poc a poc mentre anem remenant.

– Per últim hi afegim el vinagre també remenant.

La salsa de iogurt

– Pelem el cogombre i el tallem ben petitet.

– El coem a la paella amb oli de girasol a foc mig-alt.

– Una vegada fet el passem per la batedora.

– Deixem refredar el cogombre i li afegim la llet.

– Després hi afegim el iogurt i ho remenem bé.

– Hi afegim una punteta de sal.

Les broquetes

– Tallem a daus el pit de pollastre.

– Rentem els tomàquets.

– Pelem els alvocats i els tallem a daus de mida similar als de pollastre.

– Muntem les broquetes alternant el pollastre, l’alvocat i el tomàquet.

– Preparem una planxa o paella a foc mig-alt, sense posar-hi oli.

– Suquem les broquetes ben sucades a l’adob i les fem a la planxa uns dos o tres minuts per cada cantó.

– Servim les broquetes acompanyades de la salsa de iogurt.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s