Arròs tres delícies

Estàndard
Ingredients:
(per a 8 persones)
– 800 g d’arròs basmati
– 6 ous
– 300 g de gambes pelades congelades
– 400 g de pernil dolç
– 300 g de pèsols
– 4 pastanagues
– Salsa de soja
– Oli d’oliva
– Sal

 

Elaboració:

– Bullim arròs en aigua amb sal i un raig d’oli. L’escorrem i el rentem amb aigua freda perquè no es passi.

– Ratllem la pastanaga amb el ratllador gros.

– Tallem el pernil a trossos petits.

– Posem oli a escalfar i quan estigui calent hi tirem la pastanaga. Quan comenci a estar feta hi afegim els pèsols. Ho retirem quan la pastanaga estigui al dente.

– Batem els ous i els salem. En una paella amb una mica d’oli i a foc viu fem un remenat d’ous. Quan estigui fet el retirem.

– Passem les gambes per la paella.

– Barregem l’arròs i tots els ingredients a la cassola.

– Hi podem afegir salsa de soja.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s