Tallarines amb sípia

Estàndard
Ingredients:
(per a 8 persones)
– 600 g de tallarines (pasta)
– 2 cebes
– 3 grans d’all
– 2 sípies senceres, demaneu que us les netegin i que us posin a part la bossa de la tinta
– Oli d’oliva
– Sal
– Pebre
 

Elaboració:

– Tallem les sípies a tires primetes.

– Piquem les cebes ben fines.

– Tallem els alls ben petitons.

– Sofregim la ceba i l’all en una paella gran amb un bon raig d’oli d’oliva. A foc mig.

– Quan es comencin a daurar hi afegim la sípia i ho salpebrem.

– Quan la sípia comenci a estar cuita hi afegim la tinta.

– Hi donem un parell de voltes perquè tot agafi color i hi afegim un got d’aigua, una miqueta més de sal i un raig d’oli.

– Ho deixem uns 20 minutets a foc baix.

– Mentrestant fem les tallarines, seguint el temps de cocció que indiqui el paquet.

– Una vegada tenim les tallarines, les afegim a la paella i ho barregem tot ben bé fins que agafin color negre.

Anuncis

One response »

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s