Còctel de cranc

Estàndard
Ingredients:
(per a 8 persones)
– 40 barretes de cranc (surimi)
– 1 enciam iceberg
– Ketchup
– Maionesa
 

Elaboració:

– Deixem descongelar les barretes de cranc o les fem descongelar al microones.

– Rentem bé l’enciam i el trinxem a trossos molt molt petits.

– Amb els dits, hem de separar els filaments que formen cada barreta de cranc.

– Barregem el cranc i l’enciam.

– Fem una mica de salsa rosa barrejant ketchup i maionesa. La proporció és d’una cullerada de ketchup per cada dues de maionesa. En fem poca quantitat i si en cal més la fem després.

– Afegim la salsa a l’amanida i remenem molt bé perquè la salsa rosa ho impregni tot.

– Si veiem que falta salsa rosa en fem una mica més i l’afegim. No n’hem de posar massa.

– Un cop acabat ho posem a la nevera fins al moment de servir.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s