Papillot de lluç a la farigola

Estàndard
Ingredients:
(per a 8 persones)
– 1 filet de lluç per persona. Demaneu a la peixateria que us el netegin i us el preparin a filets (d’un lluç sencer en surten 4 filets)
– 4 porros
– 2 manats d’espàrrecs
– 1 llimona
– 1 branca de farigola
– Oli d’oliva
– Sal
– Pebre
 

Elaboració:

– Netegem els porros traient-li les fulles de fora i les puntes.

– Tallem els porros a rodanxes finetes i en separem les anelles amb els dits.

– Els fem en una paella amb una mica d’oli i que es vagin fent a foc lent, remenant de tant en tant. Estaran fets quan estiguin tovets però que no arribin a agafar color.

– Netegem els espàrrecs i els tallem a trossets.

– Coem els espàrrecs en una altra paella amb el mateix procediment que els porros.

– Posem el forn a escalfar a 200º.

– Ja podem preparar els paquetets (farem un paquetet per cada tall de lluç):

– Posem sobre la taula un tall gran de paper d’alumini.

– Al centre hi posem un llit de porro.

– Damunt hi col·loquem el tall de lluç.

– Li tirem al lluç un rajolí de llimona, un raig d’oli d’oliva, sal i pebre

– Als costats del lluç hi posem els espàrrecs

– A un costat hi posem una branqueta de farigola.

– Dobleguem el paper d’alumini com si fos una empanada fixant-nos de deixar espai dins del paquet i que ens quedi ben tancat    perquè no s’escapi gens d’aire.

 – Posem les paperines a la plata del forn i ho enfornem.

– Ho deixem coure uns 20 minuts.

– Servim tot el paquetet tancat, cadascú ja l’obrirà al moment de menjar-lo.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s