Bramboráky

Estàndard
Ingredients:
(per a 8 persones)
– 8 patates grosses
– 6 ous
– Farina
– Oli d’oliva
– Sal
– Pebre
– Orenga
 

Elaboració:

– Pelem les patates i les ratllem amb el ratllador gros.

– Batem els ous i els afegim a les patates ratllades.

– Ho condimentem amb sal, pebre i orenga.

– Hi afegim farina poc a poc fins que tingui una consistència cremosa.

– Posem oli a escalfar a una paella.

– Amb una cullera agafem una mica de massa i en fem una petita hamburguesa directament sobre la paella, aixafant-la perquè quedi rodona i d’un dit de gruix.

– Les fregim per les dues cares fins que quedin dauradetes.

– Les treiem i les deixem sobre un paper de cuina perquè n’absorbeixi l’excés d’oli.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s