Arròs amb llet

Estàndard
Ingredients:
(per a 8 persones)
 – 360 g d’arròs
 – 1 l i ½ de llet
 – 360 g de sucre
 – Dues llimones
 – Canyella en pols
 – 2 branques de canyella
 

Elaboració:

– Pelem les llimones de manera que la pela quedi sencera.

– En una cassola ampla hi aboquem la llet, les branques de canyella, el sucre i la pela de llimona. Ho deixem infusionar, a foc lent, durant 5 minuts, sense deixar que la llet bulli.

– Posem aigua a bullir i hi fem l’arròs durant cinc minuts. Passat aquest temps, l’escorrem i l’afegim a la llet.

– Ho deixem coure, a foc mig, durant uns 20-25 minuts, fins que veiem que l’arròs està cuit però no pastós.

– Retirem la pela de llimona i les branques de canyella i ho deixem refredar.

– Servim l’arròs i el decorem amb canyella en pols.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s