Lassanya

Estàndard
Ingredients:
(per a 8 persones)
– 700 g de carn picada (barreja de porc i vedella)
– 500 g de tomàquet triturat
– 1 paquet de pasta de lassanya
– 400 g de formatge mozarella ratllat
– 3 cebes
– 5 grans d’all
– Oli d’oliva
– Sal
– Sucre
– Orenga
– Pebre

Elaboració:

– Piquem la ceba finament.

– Tallem els alls ben petitons.

– Posem oli d’oliva a la paella, l’escalfem i sofregim la ceba a foc mig remenant constantment.

– Quan comenci a estar daurada hi afegim els alls.

– Abans que es torri l’all hi afegim el tomàquet, una culleradeta de sal, una culleradeta de sucre i una d’orenga, i ho deixem a foc fluix uns 15-20 minuts. Remenem de tant en tant.

– Si veiem que la salsa de tomàquet queda massa seca hi afegim una miqueta d’aigua.

– En una altra paella posem una mica d’oli i quan estigui calent hi posem la carn salpebrada. La fem a foc viu i remenant constantment.

– Quan la carn i la salsa de tomàquet estiguin fetes ho barregem.

– Fem la pasta de lassanya tal com digui el paquet.

– Agafem una plata quadrada del forn i la pintem amb oli.

– Anem fent capes per muntar la lassanya:

– Primer posem una capa de pasta que cobreixi el fons del motllo.

– Damunt hi posem la meitat de la carn amb tomàquet.

– Posem una mica de formatge per damunt.

– Fem una altra capa de pasta.

– Una altra capa de carn.

– Posem per sobre el formatge que queda.

– Ho posem a gratinar al forn uns 5 minuts o fins que veiem que el formatge està fos.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s