Endívies al roquefort

Estàndard
Ingredients:
(per a 8 persones)
– 8 endívies (o una per persona)
– 300 g de formatge roquefort
– 2 pots petits de nata líquida
– Oli d’oliva
– Sal
– Pebre blanc
– 5o g de nous

Elaboració:

-Netegem les endívies i les tallem pel mig. (Només cal tallar-ne una mica el cul, treure les dues fulles més externes i passar-les una mica per sota l’aixeta).

-Posem oli en un cassó a foc fluix i hi desfem el formatge.

– Hi afegim la nata líquida i anem remenant fins que es vagi espesseint.

– Hi afegim una mica de sal i de pebre blanc.

– Ho deixem refredar.

– Servim les dues meitats d’endívia amb la salsa per sobre.

– Les empolsinem amb les nous ben trinxades.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s