Coca marroquina

Estàndard
Ingredients:
(per a 8 persones)
– 1 ou
– 1 got d’oli
– 1 got de sucre
– Pell de llimona
– Farina 
– ½ sobre de llevat en pols
– 2 cullerades de mel
– Cacauets torrats i salats
 

Elaboració:

– En un bol batem l’ou i hi afegim l’oli i el llevat.

Hi anem afegint el sucre poc a poc i anem remenant.

– Hi afegim la pell ratllada de la llimona.

– Quan tinguem una massa homogènia hi comencem a posar farina, a mida que es faci més consistent, passarem a treballar-la amb les mans. Posarem tanta farina com admeti, fins que no s’enganxi a les mans.

– Posem el forn a escalfar a 200º.

– Estirem la massa damunt la plata del forn pintada amb oli.

– L’enfornem durant uns 20-30 minuts, fins que la veiem una mica daurada i estigui dura.

– Mentre està al forn, anem tallant els cacauets a trossos.

– Al moment de treure-la, abans que es refredi, hi escampem per damunt un parell de cullerades de mel ben repartides per tota la coca.

– Hi posem els cacauets tallats per damunt.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s