Truita de patata i ceba

Estàndard
Ingredients:
(per a 8 persones)
–      4 cebes
–      8 patates grosses
–      16 ous
–      Sal
–      Oli de gira-sol
–      Oli d’oliva
 

Elaboració:

– Pelem les patates i les tallem.

– Tallem les cebes ben primes.

– Escalfem oli de gira-sol en una paella gran i fonda.

– Fregim les patates a foc mig-alt, remenant de tant en tant.

– Quan comencin a enrossir-se hi afegim la ceba.

– Traiem les patates i la ceba de la paella amb un gira peix i les posem en un plat amb paper de cuina per absorbir l’excés d’oli.

– Salem les patates.

– Traiem tot l’oli de la paella.

– Batem els ous i els salem.

– Afegim les patates i la ceba als ous batuts.

– Posem a la paella una miqueta d’oli d’oliva, poquet. Quan estigui calent, abaixem a foc mig i incorporem la barreja.

– Ho deixem coure fins que qualli, movent de tant en tant per què no s’enganxi al fons.

– Quan la truita ja hagi quallat, la girem per què es cogui per l’altra banda.

Anuncis

One response »

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s