Rotllets de carn i espinacs

Estàndard
Ingredients:
(per a 8 persones)
–      8 filets de vedella (un per persona). Han de ser grans i prims.
–      1 kg d’espinacs
–      250 g de formatge fresc
–      1/2 cunya de formatge parmesà
–      6 alls
–      Oli d’oliva
–      Sal
–      Pebre
–      Cordill de rostir

 

Elaboració:

– Bullim els espinacs i els escorrem bé.

– Trinxem el formatge fresc.

– Ratllem el parmesà amb el ratllador fi.

– Damunt de cada filet de vedella hi posem:

– una capa d’espinacs,

– una de formatge fresc

– i una mica de parmesà ratllat.

– Ho embliquem fent un rotllet i el lliguem amb el cordill.

– En una cassola posem oli i hi enrossim els alls sense pelar.

– Retirem els alls i, a foc mig-alt, rostim els rotllets donant voltes perquè es facin per tots els costats.

Anuncis

One response »

  1. Retroenllaç: Als tallers de cuina diem adéu a l’hivern | Oli en un llum

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s