Quiche

Estàndard

Ingredients:
(per a 8 persones)
–      1 làmina de pasta brisa
–      3 porros
–      3 ous
–      250 ml de crema de llet
–      150 g de formatge emmental ratllat
–      Sal

Elaboració:

– Tallem els porros a rodanxes primetes i els sofregim.

– Posem la pasta brisa en un motllo rodó damunt de paper de forn i la punxem amb una forquilla.

– Posem el forn a escalfar a 180º amb el foc només per sota.

– En un bol batem els tres ous i hi afegim 100 g de formatge i la crema de llet.

– Hi afegim el sofregit de porros, ho salem i ho barregem bé.

– Posem aquesta barreja damunt la pasta brisa i ho posem al forn durant 35-40 minuts.

– Sabrem que està feta quan, al clavar-hi un ganivet, aquest surti net.

– Hi afegim la resta del formatge ratllat per damunt i posem el forn amb la calor per dalt per tal de gratinar la quiche.

Anuncis

One response »

  1. Retroenllaç: Als tallers de cuina diem adéu a l’hivern | Oli en un llum

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s