Mel i mató

Estàndard
Ingredients:
(per a 8 persones)
–      2 l de llet sencera
–      1 llimona
–      Mel
 

Elaboració:

– Expremem la llimona.

– Posem la llet a escalfar en un cassó a foc mig.

– Quan estigui a punt de bullir hi afegim a poc a poc el suc de llimona.

– Anem remenant molt a poc a poc amb una cullera de fusta durant un minut i la llet s’anirà quallant.

– Quan la llet s’hagi tallat, la passem pel colador fi i ho deixem fins que hagi tret tota l’aigua.

– Servim el mató posant-hi mel per sobre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s