Cuscús amb bledes

Estàndard
Ingredients:
(per a 8 persones)
–      500 g de cuscús
–      2 manats de bledes
–      4 cebes
–      4 pastanagues
–      5 tomàquets
–      4 grans d’all
–      Oli d’oliva
–      Sal
–      Sucre
–      Pebre
–      Espècies al gust

 

Elaboració:

– Rentem les bledes.

– Separem les penques de les fulles de les bledes.

– Tallem les penques ben petites i les fulles a tires primes.

– Tallem la ceba finament.

– Pelem les pastanagues i les tallem a rodanxes ben primes.

– Ratllem els tomàquets amb els grans d’all.

– Sofregim la ceba i les penques a foc mig.

– Quan comencin a agafar color hi afegim la pastanaga i, un moment després, les fulles de bleda.

– Quan la bleda perdi volum hi afegim el tomàquet triturat. Hi afegim sal, sucre, pebre i altres espècies al gust.

– Fem el cuscús com indiqui el paquet i, un cop fet, el barregem amb les verdures.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s