Bunyols de Quaresma

Estàndard
Ingredients:
(per a 8 persones)
–      250 g de farina
–      250 g de sucre (150 g per la massa i 100 g per arrebossar-los)
–      250 ml de llet
–      2 ous
–      1 llimona
–      Una culleradeta de llevat en pols
–      Llavors d’anís
–      Oli de girasol

Elaboració:

– Preparem les quantitats que necessitem de cada ingredient.

– Ratllem la pell de la llimona.

– Separem les clares dels rovells.

– Barregem la farina, el llevat, 150 g de sucre, la llet, la pell de llimona i els rovells d’ou.

– Remenem fins obtenir una massa homogènia.

– Ho deixem reposar una hora tapat amb un drap.

– Mentrestant batem les clares a punt de neu. Les barregem amb la massa i hi afegim les llavors d’anís.

– Preparem tot el que necessitarem per fregir els bunyols.

– Escalfem quatre dits d’oli de girasol en un cassó petit.

– Agafem porcions de la massa amb una cullera i les tirem a l’oli calent. Els donem la volta i els treiem de seguida que estiguin daurats.

– Es fan molt ràpid, per això convé que en fem només quatre o cinc a la vegada.

– Al treure’ls els passem per un plat amb sucre per arrebossar-los.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s