Rosquilletes

Estàndard
Ingredients:
(per a 8 persones)
–       350 g de farina
–       150 g d’aigua
–       75 ml d’oli d’oliva
–       30 g de llevat viu
–       10 g de sal 
 

 Elaboració:

– Mesurem tots els ingredients.

– Desfem el llevat en l’aigua tèbia.

– Posem la farina en un bol i hi afegim la sal, l’oli i l’aigua amb el llevat desfet.

– Ho pastem tot junt.

– Pesem boletes de massa de 10 g i les estirem damunt la taula fins que ens quedin bastonets de pa llargs i prims, les “rosquilletes” valencianes.

– Les posem damunt la plata del forn pintada amb oli i les deixem reposar uns 20 o 30 minuts.

– Posem el forn a escalfar a 200º.

– Les enfornem durant 10 minuts.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s