Fideus a la cassola

Estàndard
Ingredients:
(per a 8 persones)
–       800 g de fideus grossos
–       600 g de costella de porc tallada
–       1 ceba
–       2 tomàquets
–       1/2 bròquil
–       2 grans d’all
–       Julivert
–       Un grapadet d’ametlles
–       Safrà
–       Oli
–       Sal
–      Pebre

Elaboració:

– Tallem la ceba ben fina.

– Ratllem el tomàquet.

– Tallem el bròquil a branquetes i les escaldem.

– Fem una picada amb 2 grans d’all, un bri de safrà, un grapat d’ametlles i una mica de julivert.

– Escalfem oli en una paella i hi sofregim la costella de porc.

– Quan estigui rossa hi afegim la ceba tallada ben fina.

– Un cop tinguem la ceba rossa, hi afegim el tomàquet ratllat.

– Ho deixem sofregir tot lentament afegint de tant en tant una cullerada d’aigua.

– Ho salpebrem.

– Quan tinguem el sofregit fet, hi afegim 3 litres d’aigua i hi posem els ramets de bròquil.

– Ho fem coure uns minuts i hi afegim els fideus. Els deixem coure el temps que indiqui el paquet.

– A mitja cocció hi afegim la picada.

– Els fideus han de quedar una mica sucosos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s