Magdalenes de plàtan

Estàndard
Ingredients:
(per a 8 persones)
–       2 plàtans madurs
–       1 ou
–       40 g de mantega
–       ½ got de llet
–       135 g de farina
–       150 g de sucre
–       1 culleradeta de canyella en pols
–       10 g de llevat en pols
–       1 pessic de sal

Elaboració:

Preparem les quantitats que necessitarem de cada ingredient.

– Pelem i aixafem els plàtans.

– Barregem la farina amb el llevat, la canyella i la sal i ho reservem.

– Batem l’ou i hi anem afegint el sucre poc a poc sense deixar de batre.

– Fonem la mantega a foc fluix o al microones i l’anem afegint.

– Afegim el plàtan aixafat i ho barregem bé.

– Hi afegim la llet i ho remenem bé.

– Anem afegint poc a poc la farina tamisada.

– Posem el forn a preescalfar a 160º.

– Damunt la plata del forn hi coloquem els paperets de madalena i els omplim fins una mica més de la meitat.

– Ho enfornem i ho deixem coure uns 20 minuts. Les anem controlant i abans de treure-les hi clavem un escuradents per saber si s’han cuit bé per dins, si l’escuradents surt net, ja les podem treure i deixar-les refredar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s