Amanida de canonges

Estàndard
Ingredients:
(per a 8 persones)
–       2 bosses d’herba dels canonges
–       4 pastanagues
–       1 tomàquet
–       Olives
–       2 ous
–       1 cunya de formatge manxego
–       Pipes
–       Avellanes
–       Nous
–       Mostassa
–       Mel 
–       Oli
–       Vinagre
–       Sal
–      Pebre 
 

Elaboració:

L’amanida

– Posem els canonges en un bol gran on anirem afegint la resta d’ingredients.

– Fem ous durs. Quan estiguin fets, els ratllem amb el ratllador gros.

– Rentem les verdures.

– Pelem i ratllem les pastanagues.

– Tallem el tomàquet a daus molt petits.

– Piquem les olives ben fines.

– Tallem el formatge a daus petits.

– Afegim les pipes i les nous.

 La vinagreta

– Triturem les avellanes en un morter fins que quedin ben fines.

– Posem en un bol el vinagre, la sal i el pebre. Ho remenem bé amb les varilles fins que es disolgui la sal.

– Hi anem afegint l’oli poc a poc sense deixar de batre amb les varilles, així s’anirà espesseïnt.

– Hi afegim una culleradeta de mel i una de mostassa.

– Per últim hi afegim les avellanes.

– Posem la vinagreta a l’amanida i hi tirem un polsim de pebre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s