Trinxat de la Cerdanya

Estàndard
Ingredients:
(per a 8 persones)
–       1 col
–       7 patates
–       8 llenques de cansalada viada
–       4 grans d’all
–       Oli d’oliva
–       Sal
 
 

 Elaboració:

–       Rentem la col i la trossegem.

–       Posem la col a bullir en una olla amb dos dits d’aigua amb sal.

–       Pelem les patates, les rentem, les tallem a daus i les afegim a l’olla.

–       Ho deixem bullir uns vint minuts fins que estigui tot cuit.

–       Ho escorrem bé i ho tornem a posar a la cassola.

–       Ho trinxem amb l’ajuda del girapeix, fent que quedi ben barrejat.

–       En una paella gran amb una mica d’oli, hi fregim els alls tallats a làmines. Quan estiguin daurats els reservem.

–       A la mateixa paella, i a foc lent, fregim la cansalada tallada en trossets. Quan estiguin ben torrada la reservem. 

–       En la paella on hem fregit la cansalada, i amb l’oli que queda, hi posem tot el que hi ha a la cassola i els alls i ho deixem daurar una mica.

–       Ho servim posant els talls de cansalada damunt.

 

One response »

  1. Retroenllaç: Als tallers de cuina diem adéu a l’hivern | Oli en un llum

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s