Pollastre arrebossat amb quicos

Estàndard
Ingredients :
(per a 8 persones)
–       800 g de pit de pollastre
–       170 g de quicos
–       Salsa de soja
–       Oli de girasol
 
 

Elaboració:

–       Tallem els pits de pollastre a daus.

–       Ho ruixem amb salsa de soja i ho deixem macerar uns 20 minuts.

–       Trinxem els quicos amb la batedora fins que quedi una pols uniforme.

–       Arrebossem els daus de pollastre amb la farina de quico.

–       En un caçó petit posem força oli de girasol i el posem a escalfar amb el foc fort.

–       Quan l’oli estigui calent anem fregint els daus de pollastre.

–       Al cap de poca estona els treiem de l’oli i els posem damunt d’un paper de cuina perquè absorbeixi l’excés d’oli.

Anuncis

One response »

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s