Torradetes d’alvocat

Estàndard
Ingredients:
(per a 8 persones)
–       8 llesques de pa de pagès o 16 de xusco de pa
–       3 alvocats ben madurs
–       4 tomàquets
–       200g de formatge mozzarella ratllat
–       Oli d’oliva
–       Sal
–       Pebre
–       Orenga   
 
 Elaboració:

 
–       Tallem els alvocats pel mig i hi traiem el pinyol.
–       Amb una cullera buidem la polpa dels alvocats, la posem en un bol i l’aixafem amb una forquilla. Hi posem una mica de sal, pebre i un rajolí d’oli.
–       Rentem els tomàquets i els tallem a rodanxes.
–       Posem el forn a preescalfar a 200º.
–       Si les llesques de pa són grans les tallem pel mig. Les distribuïm damunt la plata del forn.
–       Posem un rajolí d’oli a cada llesca de pa.
–       Hi escampem l’alvocat aixafat, hi posem tomàquet al damunt i una mica de mozzarella ratllada.
–       Ho enfornem el temps just fins que es fongui el formatge.
Al moment de treure-les del forn hi tirem un polsim d’orenga.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s