Fideus amb gambes

Estàndard
Ingredients:
(Per a 8 persones) 
–       700 g de fideu gruixut 
–       3 carbassons
–       300 g de xampinyons
–       500 g de gambeta congelada
–       Oli d’oliva
–       Sal
 

Elaboració:

–       Deixem descongelar les gambes.

–       Rentem la verdura

–       Tallem el carbassó en juliana.

–       Tallem els xampinyons a làmines.

–       Fregim els xampinyons, els salem i els reservem.

–       Fregim el carbassó i, quan estigui fet, hi afegim els xampinyons i les gambes.

–       Hi afegim els fideus i els deixem enrossir.

–       Hi afegim aigua fins que cobreixi els fideus i ho deixem coure a foc baix. De tant en tant remenem per què no s’enganxin els fideus al fons de la cassola.

–       Tastem i rectifiquem de sal.

–       Al cap d’uns 10 minuts tastem el punt de cocció dels fideus. Els traiem al dente.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s