Fideus amb gambes

Estàndard
Ingredients:
(Per a 8 persones) 
–       700 g de fideu gruixut 
–       3 carbassons
–       300 g de xampinyons
–       500 g de gambeta congelada
–       Oli d’oliva
–       Sal
 

Elaboració:

–       Deixem descongelar les gambes.

–       Rentem la verdura

–       Tallem el carbassó en juliana.

–       Tallem els xampinyons a làmines.

–       Fregim els xampinyons, els salem i els reservem.

–       Fregim el carbassó i, quan estigui fet, hi afegim els xampinyons i les gambes.

–       Hi afegim els fideus i els deixem enrossir.

–       Hi afegim aigua fins que cobreixi els fideus i ho deixem coure a foc baix. De tant en tant remenem per què no s’enganxin els fideus al fons de la cassola.

–       Tastem i rectifiquem de sal.

–       Al cap d’uns 10 minuts tastem el punt de cocció dels fideus. Els traiem al dente.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s