Galetes amb caramel i xocolata

Estàndard
Ingredients:
(per a 8 persones)
Per la galeta
–       175 g de farina
–       125 g de mantega
–       4 cullerades de sucre moreno
Per la cobertura de caramel
–       55 g de mantega
–       4 cullerades de sucre moreno
–       400 ml de llet condensada
Per la cobertura de xocolata
–       150 g de xocolata amb llet
 

Elaboració:

–       Preparem les quantitats que necessitarem de cada ingredient.

–       Posem el forn a escalfar a 190º.

–       Cobrim un motllo de pastís rectangular amb paper de forn per què després sigui més fàcil desemmotllar.

–       Tamisem la farina i hi afegim els 125 g de mantega tallada a daus. Ho treballem una mica amb els dits

–       Hi afegim el sucre i ho treballem fins que quedi una massa homogènia.

–       Estenem la massa damunt del motllo, l’apretem bé i la punxem amb una forquilla.

–       L’enfornem durant uns 20 minuts, fins que estigui lleugerament daurada.

–       Posem en un cassó els ingredients per fer el caramel i ho posem a foc mig. Remenem constantment fins que comenci a bullir.

–       Abaixem el foc i ho deixem uns 5 minuts més sense deixar de remenar, fins que agafi un to daurat i es comenci a espessir i a desenganxar-se de les vores del cassó.

–       Posem el caramel damunt la base de galeta i ho deixem refredar completament.

–       Per acabar, fonem la xocolata al bany maria i l’estenem damunt la cobertura de caramel.

–       Esperem per tallar-ho fins que s’hagi refredat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s