Burritos

Estàndard
Ingredients
(per a 8 persones)
 – 16 tortillas
– 4 cebes
– 3 pebrots verds
– 2 pebrots vermells
– 200 g de llom de porc
– 200 g de pit de pollastre
– 200 g de bacó
– 2 alvocats
– 1 tomàquet
– cilantre
– Oli d’oliva
– Sal
– Pebre
 

Elaboració

–       Tallem la ceba a mitges llunes primetes. Reservem mitja ceba pel guacamole, aquesta la trinxarem ben petitona.

–       Tallem el pebrot en juliana.

–       Tallem tota la carn a tires llargues i primes.

–       En una paella fregim primer la ceba, al cap de poc hi afegim el pebrot, després el pollastre, el bacó i, finalment, el llom.

–       Quan estigui cuit ho salpebrem.

–       Preparem el guacamole aixafant l’alvocat amb una forquilla i afegint-hi la ceba i el tomàquet i el cilantre trinxats ben petits. Hi posem sal i una mica d’oli.

–       Pintem les “tortillas” amb guacamole, hi posem el farcit i emboliquem els burritos fent un paquet rectangular tancat per un extrem i obert per l’altre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s