Amanida d’espinacs amb quicos

Estàndard
Ingredients:
(per a 8 persones)
–       2 bosses grans d’espinacs nets i tallats
–       5 tomàquets
–       3 alvocats
–       10 llesques de pernil salat
–       1 bossa de quicos
–       1 llimona
–       Oli d’oliva
–       Sal 
 
 

Elaboració:

–       Posem els espinacs en un bol i, si són molt grans, els trenquem una mica amb les mans.

–       Tallem els tomàquets i els alvocats a daus petits i els afegim a l’amanida.

–       Tallem el pernil salat a tires i l’afegim igualment.

–       Trenquem una mica els quicos, però esperarem a posar-los a l’últim moment per tal que no s’estovin.

–       Espremem la llimona.

–       Amanim amb oli d’oliva, una mica de sal i el suc de llimona.

–       A l’últim moment hi afegim els quicos.

 
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s