Peix amb salsa de bolets

Estàndard
Ingredients:
(Per a 8 persones)
–      2 talls de lluç per persona
–      400 g de barreja de bolets congelats
–      400 ml de nata líquida per cuinar
–      2 alls
–      Oli d’oliva
–      Sal
 

Elaboració:

–  Tallem els alls a làmines i els posem a fer en una paella amb oli a foc mig.

–  Quan tot just comencin a agafar color hi afegim els bolets sense descongelar i els deixem coure a foc mig fins que s’hagin begut tota l’aigua que deixen anar.

–  En aquest moment hi afegim la nata líquida i la deixem reduir uns 5 minuts.

–  En acabat ho passem per la batedora per aconseguir una salsa ben fina.

–  La tastem i rectifiquem de sal.

–  Salem els talls de peix i els enfarinem lleugerament.

–  Posem oli a la paella a foc fort. Quan ja estigui calent hi posem el peix i baixem una mica el foc.

–  Hem de coure el peix aproximadament un minut i mig per cada banda fent servir una espàtula per girar-lo, vigilant que no se’ns trenqui.

–  Servim els talls de peix i posem la salsa per damunt.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s